local_shippingBestil før kl. 13 og du modtager pakken i morgen!

Reservedele til Gorenje køleskab

Gorenje producerer smukke og funktionelle køleskabe med teknologien på plads.
Alle Gorenje køleskabe er i energiklasse A+ og over. De findes i mange forskellige størrelser og i forskellige farver.
Om det skal være til at bygge ind i dit køkken, fritstående eller integrerbar. Det er helt op til dig og din familie at vurdere.

Gorenje køle- fryseskabe er også blandt de bedste og mest energibesparende skabe. Og igen finder du dem kun i de bedre energiklasser, A+ og over.

Type X0000000
Made in EEC
Model eller Produkt nr. (PNC)
220-230V –50Hz 2200W
IPX4
Ser. No. 123456789

Find Gorenje køleskab reservedele

Hos Fleggaard Homeparts kan du bestille reservedele til de fleste frysere af kendte mærker, som f.eks. AEG, Beko, Gorenje, Gram, Electrolux, Miele, Bosch, Siemens og mange flere. Brug søgefeltet for at finde de reservedele, du mangler.

Reservedele til Gorenje køleskab

Hos Fleggaard Homeparts finder du et stort udvalg af tilbehør og reservedele til mange forskellige køleskabe. Vi har et bredt udvalg til flere kendte mærker såsom Gorenje, Bosch, Siemens, Vestfrost og mange flere.
Blandt andet kan du altid finde hylder til skabsdøre og inde i skabet, ligesom du også finder skuffer og skuffefronte, håndtag og meget andet.

Når du skal søge efter dit Gorenje skab, uanset om det er et køleskab, fryseskab eller et køle- fryseskab, skal du altid søge på model- eller Art. nummer. Og det er altid bedst at have begge.

Brug søgefeltet for at finde den eller de reservedele, du mangler. Hvis du alligevel ikke kan finde den rette reservedel, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice