local_shippingBestil før kl. 13 og du modtager pakken i morgen!

Reservedele til Liebherr køleskab

Liebherr køleskabe findes i mange køkkener i hele verden. Liebherr står også i mange køkkener i Danmark, både privat og i industrikøkkener. Alle køleskabe og køle- fryseskabe er i energiklasse A og over. 
Deres unikke kølesystem gør at køleskabet køler hurtigt ned efter at det har været åbnet. Uanset om det har været åben i kort- eller længere tid.  

 

Type X0000000
Made in EEC
Model eller Produkt nr. (PNC)
220-230V –50Hz 2200W
IPX4
Ser. No. 123456789

Find Liebherr køleskab reservedele

Hos Fleggaard Homeparts kan du bestille reservedele til de fleste frysere af kendte mærker, som f.eks. AEG, Beko, Gorenje, Gram, Electrolux, Miele, Bosch, Siemens og mange flere. Brug søgefeltet for at finde de reservedele, du mangler.

Reservedele til Liebherr køleskab

Hos Fleggaard Homeparts finder du et stort udvalg af tilbehør og reservedele til mange forskellige køleskabe. For eksempel kan vi nævne skuffer, også biofresh skuffer, hylder og hyldekanter. 
Håndtag, hængsler og dørpakninger. Derudover finder du også en række reservedele som blandt andet kondensator, termostat og LED lampe med print.
I vore webshop finder du også rengøringsartikler til køleskabene. Dette kan for eksempel være til fronten på stålskabene.

Vi har et bredt udvalg til flere kendte mærker såsom Liebherr, Miele, Whirlpool, Vestfrost, Samsung og mange flere. Til alle modeller har vi et stort udvalg af tilbehør og reservedele.

Søg på den model og eventuelt det typenummer du har, det er let at finde delene i vores webshop.
Brug søgefeltet for at finde den eller de reservedele, du mangler. Hvis du alligevel ikke kan finde den rette reservedel, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.