local_shippingBestil før kl. 13 og du modtager pakken i morgen!

Reservedele til Moccamaster 

Med en Moccamaster kaffemaskine er du altid sikker på en god kop kaffe. 
Maskinen er ikke kun kendt for, at den kan brygge en god kop kaffe, men også at den med sit elegante design altid vil pynte i dit køkken. 
Den ikke alene brygger god kaffe ved den rette temperatur, men holder også din kaffe varm takket være et ekstra varmelegeme.

For mere end 40 år siden blev den første Moccamaster maskine produceret af Gerard C. Smit, og er lige siden blevet betegnet som en af de bedste kaffemaskiner på markedet. Alle maskiner er godkendte af European Coffee Brewing Center. Hvilket sikrer dig en kvalitetsmaskine at brygge kaffe på. Maskinen bliver desuden håndlavet og individuelt testet på Moccamasters fabrik i Holland.

Type X0000000
Made in EEC
Model eller Produkt nr. (PNC)
220-230V –50Hz 2200W
IPX4
Ser. No. 123456789

Find Moccamaster reservedele

Hos Fleggaard Homeparts kan du bestille reservedele til de fleste frysere af kendte mærker, som f.eks. AEG, Beko, Gorenje, Gram, Electrolux, Miele, Bosch, Siemens og mange flere. Brug søgefeltet for at finde de reservedele, du mangler.

Reservedele til Moccamaster

Til Moccamaster har Fleggaard Homeparts et bredt sortiment af både tilbehør og reservedele. Om du mister din tragt, får brug for en ekstra kande eller et låg dertil, finder du det hos os.
Moccamaster afkalker og forskellige reservedele som eksempelvis on/off knappen, udløbsrøret som vandet løber ned i filtertragten fra og vandbeholderen kan du også finde i vores shop.

Brug søgefeltet for at finde den eller de reservedele, du mangler. Hvis du alligevel ikke kan finde den rette reservedel, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.