local_shippingBestil før kl. 13 og du modtager pakken i morgen!

Reservedele til Nilfisk støvsuger

Hvem kender ikke en Nilfisk støvsuger? 
Der er måske nogle der kan huske den ældre udgave, som var sølvgrå, og i mange år havde en fast plads i hjemmet i hvert fald hos den ældre generation. Faktisk blev den første nilfisk støvsuger produceret allerede i 1910, og var den første elektriske støvsuger i Europa.

Nilfisk har fulgt med tiden både i design og teknologien. De har mange års erfaring i at producere gode støvsugere med høj sugeevne til både private og professionelle. De har endda udvidet samlingen med støvsugere med færdigheder som damp, vandsugning og så videre. Nilfisk støvsugere udmærker sig desuden, ved at mange af dem ligger i energiklasse A.
Nilfisk er i dag en af verdens største producenter af professionelle rengøringsmaskiner.

Til private findes der støvsugere i alle størrelser. Både de små kompakte som klarer sig rigtig godt også sammenlignet med de større udgaver. Men som nok passer bedre ind i en mindre lejlighed.

Uanset hvilken udgave du vælger, får du en rigtig god støvsuger, som kan bruges ofte og altid vil være et godt køb. 
Uanset om du har gulvtæppe på, eller har hårdt gulv er dette et godt valg. 

Type X0000000
Made in EEC
Model eller Produkt nr. (PNC)
220-230V –50Hz 2200W
IPX4
Ser. No. 123456789

Find reservedele til Nilfisk støvsuger

Hos Fleggaard Homeparts kan du bestille reservedele til de fleste frysere af kendte mærker, som f.eks. AEG, Beko, Gorenje, Gram, Electrolux, Miele, Bosch, Siemens og mange flere. Brug søgefeltet for at finde de reservedele, du mangler.

Reservedele til Nilfisk støvsuger

Hos Fleggaard Homeparts finder du tilbehør og reservedele til de fleste af Nilfisk støvsuger modellerne. Blandt andet kan du købe mundstykker, rør og slanger. Mangler du støvsugerposer, hepa filter eller luftfilter er du også kommet til det rigtige sted.

Brug søgefeltet for at finde den eller de reservedele, du mangler. Hvis du alligevel ikke kan finde den rette reservedel, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.