local_shippingBestil før kl. 13 og du modtager pakken i morgen!

Reservedele til Voss ovn

Voss ovne er altid med forrest i feltet i funktionalitet og design. Energiklasse a og derover er ikke unormalt for Voss. Der findes store ovne med 74 liter stort ovnrum, som giver god plads til en stor steg, til hele familien. Der findes pyrolyseovne. Kombinerede ovne med mikroovn, grill og varmluft. Dampovne og katalyse ovne. Så udvalget er stort når man kigger på dette Voss .

Til ovennævnte ovne finder du naturligvis det meste i reservedele og tilbehør. Her kan vi blandt andet nævne bageplader, ovnriste og bradepander. Teleskopudtræk, varmelegemer og glas til lågen. Så uanset hvad du får brug for, er der mulighed for at finde det her.

Type X0000000
Made in EEC
Model eller Produkt nr. (PNC)
220-230V –50Hz 2200W
IPX4
Ser. No. 123456789

Find reservedele til Voss ovn

Hos Fleggaard Homeparts kan du bestille reservedele til de fleste frysere af kendte mærker, som f.eks. AEG, Beko, Gorenje, Gram, Electrolux, Miele, Bosch, Siemens og mange flere. Brug søgefeltet for at finde de reservedele, du mangler.

Reservedele til Voss ovn

Hos Fleggaard Homeparts finder du et stort udvalg af tilbehør og reservedele til mange forskellige apparater. Vi har et bredt udvalg til flere kendte mærker såsom Bosch, Kenwood og OBH Nordica.
For at finde de dele som passer præcis til din hvidevare og andre apparater i hjemmet søger du blot på modellen og holder øje med at typenummeret også passer.

Brug søgefeltet for at finde den eller de reservedele, du mangler. Hvis du alligevel ikke kan finde den rette reservedel, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Find også Reservedele til Voss komfur.