local_shippingBestil før kl. 13 og du modtager pakken i morgen!

Om Fleggaard Homeparts

 

 

Fleggaard Homeparts er din pålidelige og lynhurtige shop til stort set alle tænkelige reservedele, tilbehør og forbrugsvarer – kort sagt alt det, man typisk løber tør for eller som kan gå i stykker i hjemmets elektriske apparater.

Med et kæmpestort udvalg af reservedele, tilbehør og forbrugsstoffer til elektriske apparater i hjemmet til faste lave priser, gør vi det nemt for dig at spare tid og penge. Det er miljøvenligt, billigt og du undgår at skille dig af med dine velkendte apparater.

Et udvalg til forskel

I vores shop finder du et bredt sortiment med over 1 mio. forskellige varer inden for vores varekategorier hvidevarer, elektronik, forbrug og værktøj.

I Fleggaard Homeparts finder du alt lige fra hylder, skuffer eller håndtag til køleskabe, bestikkurve til opvaskemaskiner eller sæbeskuffer til vaskemaskiner. Derudover tilbyder shoppen et kæmpestort udvalg af f.eks. mobil- og tablettilbehør som covere og Panzerglas, alle tænkelige forbrugsvarer som støvsugerposer, pærer eller batterier samt et kæmpe udvalg af værktøj.

Service der gør en forskel

Det skal være nemt og trygt at bestille hos Fleggaard Homeparts, og efter devisen ”Så dur det – igen!” har vi sat os som mål at få alle danskeres elektriske apparater til at virke igen, nemt og billigt.

Derfor fører vi nærmest alt i dele og tilbehør til hjemmets elektriske apparater, og via webshoppens intelligente søgemaskine, finder du hurtigt frem til den rette del til alle de kendte varemærker - både original og uoriginal. Derudover sidder vores servicemedarbejdere ved telefonen mandag til fredag 08.00 og 16.00 og er altid klar til at hjælpe dig.

Bestiller du på hverdage inden kl. 13.00, bliver varer på lager afsendt samme dag, og i langt de fleste tilfælde vil du derfor modtage din bestilling næste hverdag. Langt de fleste ordrer koster kun 39 kr. i forsendelse, og vi leverer standardvarer fragtfrit ved køb over 500 kr.

Del af en traditionsrig koncern

Del af en traditionsrig koncern

Fleggaard Homeparts er en del af Fleggaard koncernen, der er en traditionsrig handelskoncern med rødder helt tilbage til 1926. Koncernens aktiviteter er koncentreret omkring de tre hovedområder grossisthandel, detailhandel og leasing. Fleggaard koncernen er en af Danmarks største familieejede koncerner med ca. 1.700 medarbejdere og en årlig omsætning på over 6 milliarder kroner.