local_shippingBestil før kl. 13 og du modtager pakken i morgen!

Salgs- og leveringsbetingelser for
Fleggaard Homeparts A/S

 

1. Indledning

Disse salgs- og leveringsbetingelser for Fleggaard Homeparts A/S, Industrivej 1, 6330 Padborg, Danmark, CVR-nr. 31948843 finder anvendelse på køb af varer af privatpersoner på https://fleggaard-homeparts.dk til levering i Danmark dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

2. Betaling

Betaling på https://fleggaard-homeparts.dk kan ske med MobilePay, Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro card samt JCB.

3. Levering

Er varen på lager hos vores leverandør bestræber Fleggaard Homeparts sig på at afsende de varer, du har bestilt inden kl. 13 samme dag. Ordrer der er indgået efter kl. 13 bestræbes på at blive afsendt næste dag. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Levering sker med GLS.

4. Fortrydelseret og returnering

Som kunde hos Fleggaard Homeparts har du 14 dage fra det tidspunkt du har modtaget din ordre til at meddele, at du ønsker at fortryde dit køb. Efter meddelelsen har du en frist på yderligere 14 dage til at returnere varen. Annullering af ordre skal ske skriftligt og kan ske ved at skrive til support@fleggaard-homeparts.dk

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Fleggaard Homeparts A/S
Industrivej 8
6330 Padborg

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet inklusiv eventuelle leveringsomkostninger iht. nedenstående vedr. varens forringelse. Du betaler dog selv for returfragten, og har risikoen for transporten retur til Fleggaard Homeparts. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Ved returnering hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dvs. at varen må afprøves som i en fysisk butik men ikke egentlig tages i brug.

5. Reklamation

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til support@fleggaard-homeparts.dk Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. Varen skal sendes til:

Fleggaard Homeparts A/S
Industrivej 8
6330 Padborg

Når du returnerer varen, bedes du samtidig oplyse, hvad problemet er. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

6. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Fleggaard Homeparts tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, tryk og billedfejl, udsolgte, udgåede og ikke fremkomne varer samt force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler samt forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Fleggaard Homeparts A/S kan ikke gøres ansvarlig for skader opstået som følge af forkert anvendelse, installering eller lignende. Fleggaard Homeparts A/S kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab herunder driftstab og lignende.

7. Ændringer

Alle ændringer i vores salgs- og leveringsbetingelser vil være tilgængelige på vores hjemmeside.

8. Lovvalg og værneting

Køb af varer hos Fleggaard Homeparts er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.