local_shippingBestil før kl. 13 og du modtager pakken i morgen!

Data- og privatlivspolitik

 

1. Ejer oplysninger

Fleggaard Homeparts A/S
Industrivej 1
6330 Padborg
Danmark
Telefon: +45 72 30 34 72
Email: info@fleggaard-homeparts.dk

2. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger som f.eks. navn, telefonnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

2.1. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fleggaard Homeparts A/S, skal du skrive til support@fleggaard-homeparts.dk. Så oplyser vi dig om hvilke data vi har registreret, og du kan anmode om sletning. Alternativt kan du rette henvendelse på telefon +45 72 30 34 72. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.2.Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Vores politik er i overensstemmelse med den nye Persondataforordning, der er gældende fra den 25 maj 2018. Dette betyder blandt andet at:

  • Du har ret til at få oplyst, berettiget eller slettet de personoplysninger der henføres til dig.
  • Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.
  • Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Hvor en klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.